صنایع نظامی
MILITARY

MIG 29 -پرنده افسانه ای روس Image

نمایي كلي از هواپيماي ميگ29 :

هواپيماي ميگ 29 (نامگذاری ناتو: فالكرومFulcrum ) با هدف ايجاد برتري هوايی توسط اتحاد جماهیر شوروی طراحی و ساخته شد . طراحي و ساخت اين هواپيما توسط شركت ميكويان از سال1970 آغاز و اولين فروند از اين هواپيما در سال1983 وارد خدمت شد . هواپيماي ميگ 29 از بهترين محصولات صادراتي براي شوروي در زمان خود و براي روسيه در حال حاضر بوده و توانسته سود قابل توجهي را نصيب سازندگان خود كند .

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


ناو شکن جماران- نمود اراده ی آهنین مردان سرزمین پارس


شاید خیلی ها به این که ایران موفق شد ناوشکن جماران را تولید کند اهمیت ندهند و با خود بگویند: ((آمریکا و روسیه زیر دریایی اتمی و ناو هواپیما بر تولید می کنن این همه جارو جنجال راه نمیندازن اونوقت اینا یه ناو شکن تولید کردن ببین چقد خوشحالن)). ولی اولا بدانید کشور هایی که توانایی تولید ناو شکن را دارند به تعداد انگشتان دست هم نمیرسد .دوما ایران در شرایطی این محصول را تولید کرد که امکاناتی در اندازه ی یک دهم امکانات غول های غربی را دارد .سوما ایران در اوج تحریم ها دست به این کار بزرگ زد و این در حالی است که بسیاری از کشور ها نه تنها در تحریم نیستند بلکه ازطرف  غول های غربی کمک مالی هم میشوند (مثل:اسرائیل,کشور های عربی حوضه ی خلیج فارس و ...)اما توانایی تولید یک قایق هم ندارند چه برسد به ناوشکن و در پایان اگر تولید جماران کار کوچکی بود این همه مورد توجه و تحسین مراکز بزرگ نظامی دنیا قرار نمی گرفت.در پایان می خواهم بگویم نباید سانسور خبری رسانه های غربی را به پای کوچک بودن جماران گداشت.باکه این موضوع نشانه ی بزرگ بودن این طرح است و این که غول های غربی نمی خواهند دنیا بفهمد که اراده ی ایرانیان کره ی زمین را تکان می دهد و تحریم ها و توطئه هایشان در برابر شاهزاده های پارسی بی اثر است

    **ناوشکن جماران**

   

با حضور حضرت آیت الله خامنه ای،فرمانده معظم كل قوا ناوشكن جمهوری اسلامی جماران كه مهمترین و بزرگ ترین پروژه علمی، فنی و تحقیقاتی نیروی دریایی ارتش و از برترین دستاوردها و فناوری های اقتدارآفرین كشورمان می باشد؛ با برگزاری مراسم رسمی الحاق آن،به ناوگان پرافتخارنیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیوست.

 JAMARAN

 


برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


 

شناور كاسپين 3 بر امواج درياي خزر مي‌نشيند

خبرگزاري فارس: همزمان با بيست و نهمين سالروز فتح خرمشهر، سومين شناور درياي خزر موسوم به « كاسپين 3» بر آب‌هاي نيلگون درياي خزر آرام مي‌گيرد.

مسئول روابط عمومي و امور فرهنگي شركت نفت خزر دقايقي پيش در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار فارس در شهرستان بهشهر بيان داشت: اين پروژه با حضور جمعي از مسئولان وزارت نفت، شركت ملي نفت ايران و همچنين مقامات بلند پايه ملي و استان‌هاي شمالي كشور طي مراسمي افتتاح و به آب انداخته مي‌شود.
داريوش چهرازي ادامه داد: اين شناور كه « كاسپين 3» نامگذاري شده است نسبت به دو شناور قبلي داراي توانمندي‌ها و كاربردهاي بيشتري است و با نظر و نظارت شركت نفت خزر نسبت به ايجاد و افزودن امكانات فني بيشتري براي افزايش توان عملياتي آن اقدام شد.
وي تصريح كرد: امكان فرود بالگرد در شرايط اضطراري بر سطح شناور يكي از اين كاركردها است.
مسئول روابط عمومي و امور فرهنگي شركت نفت خزر با اشاره به نشست و مذاكرات علي اصولي مديرعامل شركت نفت خزر با مديران ارشد شركت صدرا، مجري و پيمانكار ساخت سومين شناور عملياتي حوزه درياي خزر موسوم به « كاسپين 3» اظهار داشت: در اين نشست بر تسريع هر چه بيشتر اين پروژه تاكيد و مباحث مختلف و راهكارهاي اجرايي براي برطرف كردن موانع مشخص و تعيين شد.
چهرازي با استناد به سخنان مديرعامل شركت نفت خزر گفت: به‌دليل شرايط ويژه درياي خزر تنها راهي كه براي كشور و صنعت نفت وجود دارد، تكيه بر توان داخلي و افزايش ناوگان عملياتي بر بستر باور«ما مي‌توانيم» و توانايي‌هاي كارشناسان و شركت‌هاي داخلي است كه اميدواريم اين مسير با حصول افتخارات بزرگ‌تري تا سرمنزل مقصود همچنان تداوم يابد.
وي در پايان گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: با وجود محدوديت‌ها و تحريم‌هاي موجود به حمد الهي با همكاري و توافقات به‌عمل آمده با شركت صدرا به‌عنوان پيمانكار ساخت سومين شناور تداركاتي و عملياتي درياي خزر، اين پروژه كه برگ زرين ديگري از افتخارات فرزندان ايران اسلامي است همزمان با سالروز فتح خرمشهر و ديگر مناسبت‌هاي خجسته اين روز به آب انداخته مي‌شود.

 




کلت ۱۹۱۱ سلاح کمری نیمه ‌اتوماتیکی است که از سال ۱۹۱۱ تا ۱۹۸۵ سلاح کمری سازمانی نیروهای مسلح آمریکا بود. اغلب آن را «ام۱۹۱۱» یا «کلت۴۵» می‌نامیدند. این سلاح در جنگ اول، جنگ دوم، جنگ کره و جنگ ویتنام بکار رفت. در ایران بیشتر به «کلت» مشهور است و دیگر سلاح‌هایی (مانند استار، براونینگ و غیره) را که شبیه به آن ساخته شده نیز کلت می‌گویند.کلت۱۹۱۱ را جان براونینگ طرح کرد. کالیبر اصلی این سلاح ۰‎٫۴۵ است ولی در کالیبرهای دیگر مانند ۰‎٫۳۸ و ‎۷٫۶۲ نیز ساخته شده است. این اسلحه که اسلحه کمری ارتش امریکابود، درسال 1985 با اسلحه کمری برتا 92ف س تعویض شد

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران

 

این روزها زمزمه های زیادی در خصوص حمله به ایران شنیده می شود. کارشناسان مسایل سیاسی, دفاعی و نظامی در گفتگوهای رسمی و غیر رسمی خود به بررسی این مسئله می پردازند, تحرکات مقامات سیاسی و نظامی آمریکا و اسرائیل در کشورهای همسایه ایران (ترکیه, آذربایجان, گرجستان و...) زیاده شده و حتی سران کشورهای دنیا در مذاکرات و بازدیدهای معمول خود قسمتی از وقت خود را به بررسی و صحبت در خصوص فعالیت های هسته ای ایران اختصاص می دهند. این مسئله آنقدر شیوع پیدا کرده که حتی مردم ایران در کنار مطبوعات و سایر رسانه های داخلی در قبال آن واکنش نشان داده و در وبلاگها و سایت های اینترنتی خود مطالبی را در خصوص حمله احتمالی اسرائیل و آمریکا به ایران و تاسیسات هسته ای منتشر کرده اند. این مسائل در روزها و ماههای اخیر اذهان زیادی را به خود مشغول کرده, چه خبر شده؟ آیا قرار است جنگ جدیدی در منطقه خلیج فارس رخ دهد؟
 


برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...


ادامه مطلب ...


تیر آتشین نیروی هوایی جوابی به تقلید عراق از اسرائیل

 

 

 

در 31 شهریور ماه سال 1359 کشور بعثی عراق حمله همه جانبه خود را به ایران آغاز کرد.

استعداد هوایی این کشور در شروع حمله به ایران عبارت بود:

-    607 هواپیمای شکاری و بمب افکن

-    169 فروند انواع بالگرد

-    775 دستگاه پرتابگر موشک های زمین به هوا شامل

سام 2، سام 3، سام 6 و رولند

-    713 عراده انواع توپ های پدافند هوایی

-    116 دستگاه رادارهای اخطار اولیه، ارتفاع یاب و کنترل آتش

نیروی هوایی عراق به تقلید از نیروی هوایی اسرائیل که در سال 1967 در جنگ با اعراب که با یک حمله برق آسا نیروی هوایی مصر را از کار انداخته بود، در بعد از ظهر روز 31 شهریور سال 1359 به پایگاه های هوایی ایران حمله کرد. با این تصور که با این کار نیروی هوایی ایران را از کار خواهد انداخت.


 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


 

با توجه به موفقيت هاي ارتش جمهوري اسلامي در هشت سال دفاع مقدس در برابر رژيم بعثي و متجاوز عراق ،جا دارد كه اينجا هواپيماها و هلي كوپترهاي ارتش سرافراز جمهوري اسلامي ايران را به علاقه مندان معرفي كنم:

 

هلي كوپتر بل 206(Bell 206): هلي كوپتر ديده باني سبك چند منظوره اي كه بيشتر براي كارهاي غيرنظامي مانند تعقيب و گريز استفاده مي شود. حداكثر سرعت آن 214 كيلومتر بر ساعت است و داراي پنج صندلي (سه صندلي در عقب و دو صندلي در جلو) است. اين هلي كوپتر كوچك به جت رنجر معروف است.

 

بل 206 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کنید...



ادامه مطلب ...


 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب